Verzending via PostNL
Genieten voor het hele gezin
Helpdesk sluit om 18:00
010-2540049

Verzending

Per product hanteren wij een andere levertijd. Wij versturen onze pakketen altijd met PostNL. De verzendkosten hiervoor bedragen €3,50.

Baby Spa cadeaubonnen

Bij ons kan je kiezen voor een cadeaubon per mail of een cadeaubon per post. 

Per mail ontvang je direct na de betaling de cadeaubon code in je mailbox.

Per post geldt op werkdagen voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden. Let op: Wij kunnen niet garanderen dat de cadeaubon de volgende werkdag geleverd wordt. Wij zijn hierin afhankelijk van PostNL. Op het moment dat de cadeaubon bij ons de deur uitgaat, is de levering in handen van PostNL en hebben wij hier geen invloed meer op.

Handdoeken

Voor al onze handoeken en badcapes geldt een levertijd van 6-8 werkdagen. Hier komt nog één dag voor PostNL bij om het bij u te bezorgen. Wij werken hierbij samen met Tshirtdeal en daarom hanteren wij dus ook hun levertijd voor deze producten.

Happy Horse

Voor alle Happy Horse knuffeldoekjes geldt een levertijd van 6-8 werkdagen. Hier komt nog één dag voor PostNL bij om het bij u te bezorgen. Wij werken hierbij samen met Tshirtdeal en daarom hanteren wij dus ook hun levertijd voor deze producten. 

Oliën

Voor onze Shantala massage oliën geldt op werkdagen voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden. Let op: Wij kunnen niet garanderen dat de cadeaubon de volgende werkdag geleverd wordt. Wij zijn hierin afhankelijk van PostNL. Op het moment dat de cadeaubon bij ons de deur uitgaat, is de levering in handen van PostNL en hebben wij hier geen invloed meer op.

Stuffer balloncadeau

Voor onze Stuffer balloncadeau's hanteren wij een levertijd van 1-2 werkdagen. Hier komt nog één dag voor PostNL bij om het bij u te bezorgen. Wij werken hierbij samen met Giftdeals en daarom hanteren wij dus ook hun levertijd voor deze producten.